skip to Main Content

Voorstellingen

Ik schrijf en regisseer mijn eigen voorstellingen en speel daar zelf ook in. Mijn voorstellingen spelen zich altijd af op locatie, bijvoorbeeld in een restaurant, snackbar, lunchroom of café.

Ik speel graag tussen de mensen, die ik ook rechtstreeks aanspreek, zij hebben hun eigen rol binnen de voorstelling. Ik streef daarbij naar intimiteit, gezelligheid en spanning. Elk moment kan er wat anders gebeuren en door de reacties van het publiek kan het verhaal zomaar een andere wending krijgen.

Als thema voor een voorstelling gebruik ik herkenbare, alledaagse situaties met een sausje van humor en absurditeit. Kunnen lachen om jezelf en elkaar vind ik belangrijk, net zoals vertederd kunnen zijn over iets kleins. Om het verhaal een extra dimensie te geven maak ik vaak gebruik van muziek en zang.

Mijn voorstellingen zijn familievoorstellingen maar niet echt bedoeld voor kleine kinderen. Het zijn zowel openbare voorstellingen als voorstellingen die geboekt kunnen worden voor bepaalde gelegenheden. Denk daarbij aan een bruiloft, vrijgezellenavond, feest of festival.

De ‘Actuele voorstellingen’, die op de website staan, kunnen geboekt worden en op locatie gespeeld. Eventueel in combinatie met een lunch, diner of buffet. Ieder duren ze rond de 30 minuten. Ook is het mogelijk om een voorstelling op maat door mij te laten schrijven voor een speciale gelegenheid. Voor informatie hierover neem contact met mij op.
Rafaéla

Back To Top