skip to Main Content

Musical  groep 8

De musical of eindvoorstelling van groep 8 kan voor een leraar best stressvol zijn.

Een stuk uitzoeken, rollen verdelen, liedjes oefenen, teksten leren, dansjes maken, repeteren met de héle klas en dan ook nog het decor, de kleding, het licht!!!

Ik kan uw stress verlichten door bij u op school te komen en met kleine groepjes scènes te repeteren. Voor de kinderen is het fijn om bepaalde scènes eerst met een kleine groep te doen, dan voelen ze zich veiliger en durven meer te laten zien. Ik werk met de kinderen aan de basistechnieken van toneelspelen.

Daarnaast kan ik stukjes tekst veranderen en indien nodig rollen erbij schrijven.    Verder kan ik helpen met beeld (video, beamer, filmdoek) Licht, geluid en décor.

Voor 10 musical-sessies van ongeveer 1,5 uur  reken ik 450 euro.,

Rafaéla

Back To Top