skip to Main Content

Eerdere voorstellingen

Zolderzusjes

De zusjes Caitlin en Josephine spelen vaak op zolder. Ze verstoppen zich in donkere hoekjes of gaan op ontdekkingstocht tussen oude spullen. Ze delen alles met elkaar. Hun fantasie, geheimen en later zelfs hun kind.

Als Josephine en haar man Ted geen kinderen kunnen krijgen vragen ze Caitlin om draagmoeder te zijn en wordt de mooie Fee geboren. Nu beginnen er echter scheurtjes te ontstaan in de relatie tussen de twee zussen, want niet alles kan je delen.

Jaloezie drijft ze steeds verder uit elkaar en na een fikse ruzie stapt Josephine in een boot en verdwijnt spoorloos. Wat is er gebeurd?

Boze Bruiden (2011, 2010 en 2003):

De hele avond staat in het teken van het huwelijk: de ceremonie, de bruid, het feest, de jurk, liefde en trouw.

Marjan, de assertiviteitstrainer en tevens getuige van de blozende bruid Merel, besluit een sessie te schrappen en een vrijgezellenfeest te geven.

We lachen, zingen, dansen en drinken met de twee vriendinnen Marjan en Merel mee. Maar ook de andere kant van het huwelijk wordt belicht: de twijfels, de onzekerheid, de zenuwen en de scheiding.

Kortom: een tragikomische en herkenbare voorstelling over het huwelijk.

Josephine  (2012):

De voorstelling speelt zich af in het haven restaurant ‘Josephine’.

Caitlin en haar zwager Teddy willen de zaak verkopen en hebben U uitgenodigd als potentiële kopers.  Zij zullen er alles aan doen om het U naar de zin te maken, zodat U die avond weggaat als de nieuwe eigenaar van ‘Josephine’!

Zij hebben echter geen rekening gehouden met Teddy’s dochter Fee, die de zaak absoluut niet wil verkopen en die er alles aan zal doen om dat te voorkomen. Haar moeder Josefien, oprichtster van het restaurant, is een aantal jaren geleden verdwenen en doodverklaard en sindsdien lopen de spanningen in het gezin hoog op en zullen de gasten getuige zijn van een aantal komische en tragische confrontaties.

Wat is er gebeurd die avond en wat houden Teddy en Caitlin geheim? U kunt het allemaal zien in Josephine!

Back To Top