skip to Main Content

De onderstaande voorstellingen kunnen worden uitgevoerd op locatie.
Voor een voorstelling op maat neem contact op met Rafaéla Bikker.

UITBRAAK

Wij zoomen in:    Een verpleeghuis, een huiskamer, een bank, een schemerlamp, twee oude dames, de tv staat aan; 1 tegen 100, Hart van Nederland en dan… Prison Break!

Twee oude dames kruipen in de huid van twee geheim agenten en beginnen hun Misson Impossible: Ontsnapping uit een gesloten inrichting.

Spel: Rafaëla Bikker en Saskia Jelsma
Script: Rafaëla Bikker

LAATSTE RONDE

Anita en Babs zijn twee zussen die de kroeg van hun vader runnen. De één doet de administratie, de ander runt de bar, samen zijn ze een gouden duo, die op de muziek van hun grote held Elvis Presley de kroeg tot een groot succes maken.

Maar Pa heeft andere plannen met de zaak……Babs en Anita gaan de strijd aan ……kunnen zij de kroeg  en hun toekomst nog redden?

Spel: Rafaëla Bikker en Saskia Jelsma
Script: Rafaëla Bikker

Back To Top

Locatie

Deze voorstelling kan op elke locatie, zelfs uw woonkamer, gespeeld worden. Er is een speelvloer van ongeveer 3 bij 3 meter nodig. Aangezien het over twee bejaarde dames gaat, zou een verzorgingstehuis als locatie zeer geschikt zijn.

Benodigdheden

Er wordt alleen gebruik gemaakt van een klein bankstel en een zelf meegebrachte televisie. Voor de zitplaatsen van het publiek moet u zelf zorgen!

Kosten

Op aanvraag.

 

Locatie

Deze voorstelling kan op verschillende locaties gespeeld worden. Zoals café, restaurant, lunchroom, of snackbar

Benodigdheden

Speelvloer door de hele zaak, tussen de mensen.

Kosten

Op aanvraag.